Over JC

JC Jewels zijn exclusieve handgemaakte sieraden ontworpen door S. El Shaddai, de sieraden worden allen gemaakt van 100% originele Swarovski kristallen (www.swarovski.com), edelstenen, sterling zilver en gold filled materialen. Ontwerpster S. El Shaddai is door Gods Geest geïnspireerd om prachtige, diverse, unieke en tijdloze ontwerpen te creëren. Zij is al enkele jaren bezig met het maken van “profetische sieraden” en heeft hier zeer veel positieve reacties op gekregen. Wat JC Jewels zo bijzonder maakt is dat het sieraad de innerlijke schoonheid van de drager reflecteert en doet opbloeien. Het is het zeer persoonlijk wat zo'n sieraad doet, daarom zal een ieder zijn of haar eigen beleving hebben bij het dragen van een JC sieraad.

Hierbij een aantal beknopte getuigenissen/ervaringen van eigenaren: “Telkens wanneer ik mijn armband omdoe, word ik direct blij, het vult me met vreugde” “Wanneer ik mijn rode collier omdoe, dan geeft me dit een gevoel van Koninklijke waardigheid” “Mijn man gaf mij een prachtig collier cadeau waarbij een profetisch woord was gevoegd, wat mij tot tranen toe bewoog”

Sieraden op verzoek
Wij bieden de mogelijkheid een heel persoonlijk ontwerpverzoek in te dienen. Dit zal, indien gewenst, door middel van gebed ontworpen worden. Bij voorkeur wordt hieraan een profetisch woord toegevoegd. Een profetisch woord is een woord en verlangen uit het hart van God De Vader dat Hij persoonlijk tot u wil spreken. We maken graag een uniek en enig exemplaar speciaal voor u.

Cadeau
JC Jewels sieraad is uitermate geschikt om cadeau te geven aan familie, vrienden of collega's. Voor mannen biedt dit een mooie gelegenheid om met dit prachtige juweel uw waardering en dankbaarheid aan uw geliefde te tonen.

Wij hopen dat u veel plezier zult beleven met het dragen van uw sieraad en horen graag van u terug.
JC JEWELS