Bezorgen

JC Jewels doet haar uiterste best om een bestelling binnen twee werkdagen te leveren en niet later dan veertien dagen.

Verzending geschiedt per PostNL post of per pakketservice.
De verzendkosten zijn voor rekening van de klant en worden berekend aan de hand van het gewicht van de bestelling. Verzending geschiedt aan de hand van de geldende tarieven en voorwaarden van PostNL Nederland. JC Jewels behoudt zich het recht voor tussentijdse prijswijzigingen door te voeren. JC Jewels is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de artikelen tijdens de verzending. U kunt er ook voor kiezen om het sieraad aangetekend of verzekerd te laten verzenden.

Track & Trace
U kunt uw bestelling via PostNL met een Track & Trace nummer volgen. Het track & trace nummer ontvangt u van ons per email. Track & Trace wordt standaard aangeboden door PostNL voor post binnen Nederland. Voor zendingen buiten Nederland kunt u hiervoor kiezen.
 

 

 

Bezorgkosten Nederland
Voor brievenbuspost brengen wij € 4,40 inclusief BTW in rekening. Voor pakketpost brengen wij € 8,40inclusief BTW in rekening

Bezorgkosten EU
Verzending binnen de Europese Unie landen geschiedt aan de hand van PostNL Europa1 tarieven. De kosten hiervoor bedragen: € 13,00 inclusief track en trace.

Internationale verzending
Internationale verzending buiten de Europese Unie landen geschiedt aan de hand van PostNL Wereld1 tarieven. De kosten hiervoor bedragen: € 25,95 iclusief track & trace